Çay GM hizmete girdi

Afyonkarahisar'da bulunan gençlik merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Çay'da açılan Gençlik Merkezi bölge gençlerine hitap edecek   Faaliyetlerine başlayan Gençlik Merkezi'ndeki programa İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ahmet Ertürk, Çay İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, İlçe Emniyet Müdürü [&hellip]

Afyonkarahisar’da bulunan gençlik merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Çay’da açılan Gençlik Merkezi bölge gençlerine hitap edecek

Faaliyetlerine başlayan Gençlik Merkezi’ndeki programa İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ahmet Ertürk, Çay İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Belediye Meclis Üyeleri ve gençler katıldı.
İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ahmet Ertürk Çay Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerine başladığına dikkat çekerek, “Gençlerimizin bu hizmetlerden yararlanabilmesi için yapmaları gereken tek şey ücretsiz olarak üye olmaktır. Gençlik Merkezleri, gençlerimizin vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için biçilmiş kaftandır. Gençlik Merkezimiz Çay İlçesine hayırlı olsun dedi. Ertürk, Çay ilçesine kazandırılan gençlik merkezi için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür etti.” dedi.
İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, İlçede büyük eksikliği hissedilen Gençlik Merkezi’nin artık faaliyetlerine başladığını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Vali Gökmen Çiçek’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı geleceğin teminatı olan gençlere rehber olacak Gençlik Merkezi ile yürütülecek ortak projeler sayesinde spor salonu, yüzme havuzu ve sentetik çim sahanın yapılmasıyla ilçeye yakışır bir şekilde sporun her alanında başarılar elde ederek ilçenin şaha kalkacağını söyledi.
Programda gençlerin yaptığı Ebru sanatı, kaligrafi, akıl ve zekâ oyunları, kick boks ve müzik grubunun gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
ÇAY GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİ BEKLİYOR
İçerisinde lider odası, bilgisayar, müzik, güzel sanatlar ve çok amaçlı atölyeler, mescit, kitap kafe, spor salonu ile soyunma giyinme odaları, duş yerleri, kafeterya, toplantı salonu, has oda ve idari odaları bulunan Çay Gençlik Merkezi gençleri bekliyor. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme