• Haberler
  • Genel
  • Çay EML başarısını kanıtladı – Kocatepe Gazetesi

Çay EML başarısını kanıtladı – Kocatepe Gazetesi

Dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası ODTU Robot Günlerine ilk defa katılan Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Mini Sumo Robot kategorisinde “Camız Kaymağı” isimli robotlarıyla dördüncü oldular 176 robot arasında final oynayarak 4. Olan öğrenciler, ilçede takdirle karşılandı.Yerli ve yabancı birçok üniversite, meslek lisesi ve diğer liselerin katıldığı etkinlikte Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ODTÜ, İstanbul [&hellip]

Çay EML başarısını kanıtladı

Dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası ODTU Robot Günlerine ilk defa katılan Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Mini Sumo Robot kategorisinde “Camız Kaymağı” isimli robotlarıyla dördüncü oldular

176 robot arasında final oynayarak 4. Olan öğrenciler, ilçede takdirle karşılandı.
Yerli ve yabancı birçok üniversite, meslek lisesi ve diğer liselerin katıldığı etkinlikte Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ODTÜ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi gibi birçok robot konusunda deneyimli okulları geride bırakmayı başardı.
Final Yarışmaları ODTÜ Kongre Merkezinde yapılırken, finalde Viyana’da düzenlenen Dünya robot şampiyonasında final oynayan Gazi Üniversitesinin robotuyla başa baş bir mücadele sonucunda yenilerek 4’ncü oldu.
Yarışmaya Okul Müdürü Musa Kır, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali Ünlü ve Bilişim Teknolojileri Dal Şefi Ümit Kabakçı ve Bilişim teknolojileri Alanı 12. Sınıf öğrencileri Selim Aytekin ile Ömer Dağtekin temsil etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme