• Haberler
  • Genel
  • Çay Devlet Hastanesine 15 Nisan’da açılıyor

Çay Devlet Hastanesine 15 Nisan’da açılıyor

10 Milyon TL’ye yapılan yeni Çay Devlet Hastanesi, 15 Nisan’da hizmete girecek Çay İlçesi’nde yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete giriş tarihi inşaatın tamamlanması nedeniyle üçüncü defa ertelenerek 15 Nisan 2013 tarihine ertelendi. 20 Bin metrekare alan üzerine 4 bin metrekaresi kapalı alan olarak inşa edilen 50 Yataklı Çay Devlet Hastenesi’nin 75 yatak kapasiteli [&hellip]

Çay Devlet Hastanesine 15 Nisan'da açılıyor

10 Milyon TL’ye yapılan yeni Çay Devlet Hastanesi, 15 Nisan’da hizmete girecek

Çay İlçesi’nde yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete giriş tarihi inşaatın tamamlanması nedeniyle üçüncü defa ertelenerek 15 Nisan 2013 tarihine ertelendi. 20 Bin metrekare alan üzerine 4 bin metrekaresi kapalı alan olarak inşa edilen 50 Yataklı Çay Devlet Hastenesi’nin 75 yatak kapasiteli olduğunu belirten İnşaat Yetkilisi Ali Selvi, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Yüklenici firma deyişikliği ve bazı nedenlerle dolayı inşaat altı ay kadar gecikecek.Hastanenin eksiksiz hizmete girmesi için çalışılıyor.” dedi.
Hastane için ihale bedelinin yaklaşık yüzde 25’i kadar ek harcama yapıldığı ifade eden Ali Selvi sözlerini şöyle sürdürdü, “Hastane, tamamlandığında bölgenin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak.Şu an çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.Hastane inşaatı 7milyon 750 bin tl ye ihale edilmişti.Şu an yapılan masraf 10 milyonu geçti.Modern bir hastane için masraftan kaçınılmıyor”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan TOKİ’nin yaptığı 50 Yataklı Çay Devlet Hastanesi’nin bir yıl içerisinde yapılarak Aralık 2012 de hizmete girmesi planlanmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme