Çay, başhekime kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Çay Devlet Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı gideriliyor Çay Devlet Hastanesi’nin tek görev yapan başhekimi Uzm. Dr. Mesut Şan'ın Sandıklı Devlat Hastanesi’ne baş hekim olarak atanmasından sonra doktor kalmamış ve vatandaşlar büyük tepki göstermişti. Sivas Gürün Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Çay Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atandı ve göreve başladı. Doktor sıkıntısının en [&hellip]

Çay, başhekime kavuştu

Çay Devlet Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı gideriliyor

Çay Devlet Hastanesi’nin tek görev yapan başhekimi Uzm. Dr. Mesut Şan’ın Sandıklı Devlat Hastanesi’ne baş hekim olarak atanmasından sonra doktor kalmamış ve vatandaşlar büyük tepki göstermişti.
Sivas Gürün Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Çay Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı ve göreve başladı.
Doktor sıkıntısının en kısa zamanda giderileceğini söyleyen Koyuncu, “İç hastalıklarında Uzm Dr. Hüseyin Atlı göreve başladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nde eşim Uzm. Dr. Hilal Koyuncu birkaç gün içerisinde göreve başlayacak. İki adet diş doktoru göreve başladı. Göz servisi Çarşamba günleri hizmet veriyor. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile anastezi uzmanı bekliyoruz. Genel cerrah olarak da ben görevimin başındayım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme