Çavuşoğlu'ndan Afyon Lezzetlerine Tam Not

Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı'nda Afyonkarahisar standını ziyaret eden Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gastronomi Şehri Afyonkarahisar'a tam not verdi.

Antalya'da düzenlenen 13'üncü YÖREX Yöresel Ürünler Antalya Valisi Hulusi Şahin, eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar standını ziyaret etti.

Eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'in ikram ettiği Afyon lezzetlerinin tadına baktı.

Çavuşoğlu, UNESCO'nun Yaratıcı Ağlar Ağı'na gastronomi kategorisinde giren Afyonkarahisar'ın yöresel lezzetlerine tam not verdi. Çavuşoğlu, "Bu lezzetleri yerinde görmek için en kısa sürede Afyonkarahisar'a geleceğim." dedi.

Çavuşoğlu'ndan Afyon Lezzetlerine Tam Not

Çavuşoğlu'ndan Afyon Lezzetlerine Tam Not

Bakmadan Geçme