• Haberler
  • Genel
  • Çavuşoğlu, Afyon kampında – Kocatepe Gazetesi

Çavuşoğlu, Afyon kampında – Kocatepe Gazetesi

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da yaptığı kamp ile sürdüren Albimo Alanyaspor, dün yapılan antrenmanı çift kale maçla sonlandırdı. Kampı ziyarete gelen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da antrenmanı izleyenler arasında yer aldı Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Albimo Alanyaspor, günü çift antrenman ile geçirdi. Turuncu-yeşilli takım antrenmanda koordinasyon, teknik ve taktik çalışmaları yaptı. Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapılan [&hellip]

Çavuşoğlu, Afyon kampında

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da yaptığı kamp ile sürdüren Albimo Alanyaspor, dün yapılan antrenmanı çift kale maçla sonlandırdı. Kampı ziyarete gelen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da antrenmanı izleyenler arasında yer aldı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Albimo Alanyaspor, günü çift antrenman ile geçirdi. Turuncu-yeşilli takım antrenmanda koordinasyon, teknik ve taktik çalışmaları yaptı.
Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapılan akşam antrenmanı ısınma koşularıyla başladı. Turuncu yeşilli futbolcular daha sonra koordinasyon çalışması, ardından topla teknik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda taktiksel çalışma yapan futbolcular, çalışmayı çift kale maçla sonlandırdı. Antrenmanı Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da izledi.
Albimo Alanyaspor, Afyonkarahisar’daki birinci etap kamp programını 15 Temmuz’da yapacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlık maçı ile sonlandıracak.
Turuncu yeşilli takım Afyonkarahisar’da yapacağı 2. etap kampında ise ilk hazırlık maçını 23 Temmuz’da yapacak. Bu maçın rakibi ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Alanyaspor, daha sonra 26-29 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde Kardemir Karabükspor, Adanaspor ve Giresunspor’un katılacağı 2. Etap Afyon Cup’a katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme