Çavuşbaş için önemli projeler var

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Çavuşbaş için önemli projelerinin olduğunu söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer bir günde içerisinde 6 bölgeyi ziyaret etti. Ecer ziyaretleri kapsamında kent merkezinde 2 bölge, 3 belde ve 1 ilçe ziyareti yaptı.CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile beraberindeki Belediye Meclis [&hellip]

Çavuşbaş için önemli projeler var

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Çavuşbaş için önemli projelerinin olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer bir günde içerisinde 6 bölgeyi ziyaret etti. Ecer ziyaretleri kapsamında kent merkezinde 2 bölge, 3 belde ve 1 ilçe ziyareti yaptı.
CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile beraberindeki Belediye Meclis adayları ve partililer ilk ziyaretini 2’nci el oto pazarı ve galericiler sitesini yaptı.
Araçlarını satmaya gelen ve araç almak için gelen Afyonlular ile sohbet eden Mehmet Ecer’e galerici esnafı işlerin çok durgun olduğundan bahsetti. Galerici esnafı “Türkiye’de araçlar üzerinde ki vergi miktarlarının ve benzin fiyatlarının aşırı pahalı olması araç alımı satımı yapan bizleri son derece etkilemiş bulunmakta” dediler.
Mehmet Ecer, Çavuşbaş semtine kurulan semt pazarında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan halkla bir araya geldi. Pazar yerinde sık sık vatandaşlar tarafından yolu kesilen Ecer “Görüyorum ki Çavuşbaş halkının sıkıntıları büyük. Çavuşbaş yıllarca arka plana atılmış. Bizim Çavuşbaş ile ilgili birçok projemiz var. Afyonumuzun bir simgesi olan Çavuşbaş bizim tarihimizi ve kültürünü anlatmaktadır. Burada yapacağımız bir çok projeyle Çavuşbaşımız turizm yönünden çok büyük kazanımlar sağlayacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme