Cavit Çınar’dan AS’a büyük destek

Afyonkarahisarlı işadamlarından Çınar Termal’in sahibi Cavit Çınar, Afyonkarahisarspor’a 50 Bin TL yardımda bulundu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Çınar Termal Sahibi Mustafa Cavit Çınar, Afyonkarahisarspor’a 50 bin lira destekte bulundu. Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı duruma çok üzüldüğünü ifade eden Cavit Çınar kulübe destek olmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban [&hellip]

Cavit Çınar'dan AS'a büyük destek

Afyonkarahisarlı işadamlarından Çınar Termal’in sahibi Cavit Çınar, Afyonkarahisarspor’a 50 Bin TL yardımda bulundu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Çınar Termal Sahibi Mustafa Cavit Çınar, Afyonkarahisarspor’a 50 bin lira destekte bulundu. Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı duruma çok üzüldüğünü ifade eden Cavit Çınar kulübe destek olmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise işadamımızın bu desteğinin herkese örnek olmasını temenni ederek teslim aldığı 50 bin lirayı göreve gelecek yönetime aktaracaklarını söyledi.
Pancar’ın takıma çok büyük desteği oldu
İşadamı Salim Pancar’ın Afyonkarahisarspor’a son iki sezondur hem maddi, hem manevi hemde bilgi birikimiyle çok büyük destekte bulunduğunu hatırlatan Başkan Çoban; “Afyonkarahisarspor, 2009 yılında bugüne benzer bir sorun yaşamıştı. Yine Nisan veya Mayıs aylarında Afyonkarahisarspor’un kongresi olmasına rağmen hiç bir kişi, gurup yönetime talip olmamıştı. Sayın Valimizin önderliğinde o zaman değerli iş adamımız yatırımcımız Salim Pancar Bey ile görüşme yaptık. Görüşme neticesinde sağolsun Salim Pancar Bey kulübe destek olacağını söyledi ve bir liste hazırlattırıp kongreye o listeyle gidildi. O liste yönetim olarak kongreden çıktı. İki yıllık süre zarfında Salim Pancar Bey Afyonkahisarspor’a hem maddi, hem manevi hemde bilgi olarak çok büyük katkılarda bulundu” dedi.
650 Bin TL para aktardık
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından son iki yıldır kulübe 650 bin liraya yakın para aktarıldığını da söyleyen Başkan Çoban; “Biz de Belediye olarak Afyonkarahisarspor’a iki yıl içerisinde nakit olarak 650 bin liraya yakın para aktardık. Yine Sayın Valimizin öncülüğünde diğer kaynaklardan da aktarılan para ile birlikte iki yılda toplam 950 bin liraya yakın parayı kulübe aktarmıştık. Ancak, spor kulüpleri maalesef her ay 50 bin ila 100 bin lira arasında bir bütçe ile yönetilmesi gerekiyor. Eski yönetimden de 3 milyon liraya yakın bir borç kalmıştı” dedi.
Salim Pancar çekileceğini belirtti
Borç yüküne rağmen kulübün son iki sezonda da başarılı olduğunu anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; “Böylesi bir borç yükü altında olan Afyonkarahisarspor, buna rağmen iki sezonda da başarılı bir sezon geçirdi. Tabii Salim Pancar Bey kendisine düşeni fazlasıyla yaptı. Binlerce lira kulübe para aktardı. Ancak kendisi kesinlikle çekileceğini ifade etti. Ve malum iki haftadır da kongre de yönetime talip çıkan olmuyor” diye konuştu.
“Çınar’a teşekkür ederiz”
Çoban, Afyonkarahisarspor’a destekte bulunan işadamı Cavit Çınar’a teşekkür ederek konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “Bunu duyan Afyonkarahisar’lı işadamı Çınar Termal Sahibi Mustafa Cavit Çınar Bey bizi ziyaret ederek bu duruma çok üzüldüğünü, bir Afyonkarahisarlı yatırımcı olarak kulübe destek vermek istediğini ifade etti ve seçilecek yönetime takdim edilmek üzere bize bugün 50 bin TL’yi teslim etti. Bizde bu parayı Afyonkarahisar Belediyespor’un hesabına yatırıyoruz. Göreve gelecek yönetime bu parayı aktaracağız. Ben Afyonkarahisar’a sahip çıkan, kendiliğinden bu duyarlılığı gösterip bizi ziyaret eden ve parayı takdim eden Çınar Termal Sahibi Mustafa Cavit Çınar Bey’e teşekkür ediyorum. İnşallah bu davranışının tüm vatandaşlarımıza, işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Kendisine katkılarından dolayı Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
Örnek oldu
Çınar Termal Sahibi Mustafa Cavit Çınar ise kulübün içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü kaydederek destek olmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti. Afyonkarahisar’lı olduğunu ve kente yatırım yaptığını anlatan Çınar; “Afyonluyum, Afyonkarahisar’da bir yatırım yapıyorum. Afyonkarahisarspor’un başarılı gidişatını gördüğümde bu sene gerçekten büyük gurur duydum. Bundan sonra da Afyonkarahisarspor’a işadamlarımızın katkıda bulunacağına inanıyorum. Çünkü Afyonkarahisarspor’un buna ihtiyacı vardır. Bizler Afyonkarahisarspor’un başarısı için destek vermemiz gerekiyor” diye konuştu. Cavit Çınar’ın bu davranışı sonrasında taraftarlar da Çınar’a teşekkürde bulundu.

Bakmadan Geçme