• Haberler
  • Spor
  • Çavdar Türkiye ikincisi – Kocatepe Gazetesi

Çavdar Türkiye ikincisi – Kocatepe Gazetesi

4 Ağustos'ta Ankara’daki İsmet Iraz Spor Salonu’nda yapılan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası'na Afyonkarahisar'dan katılan Meryem Betül Çavdar Türkiye ikinciliği elde etti.Şampiyona'yı yerinde takip eden Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, müsabakalara katılan tüm sporculara başarı dileyerek, 'Türk tekvandosu her zaman ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Sizleri Ankara'da görmekten ve misafir etmekten mutluluk duyuyoruz' diye [&hellip]

4 Ağustos’ta Ankara’daki İsmet Iraz Spor Salonu’nda yapılan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan katılan Meryem Betül Çavdar Türkiye ikinciliği elde etti.
Şampiyona’yı yerinde takip eden Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, müsabakalara katılan tüm sporculara başarı dileyerek, “Türk tekvandosu her zaman ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Sizleri Ankara’da görmekten ve misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Dünya Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Tekvando Federasyonu As Başkanı ve Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, “Para-Tekvando artık olimpik bir branş. Para tekvandocular olarak Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda başarılı olduk. Şimdi sırada Tokyo olimpiyatları var. Türk Tekvandosu Avrupa’nın ve Dünya’nın zirvesinde. Engel insanın fiziksel yapısında değil, beynindedir. Tekvandocular olarak hiçbir engeli kabul etmiyoruz. Çok zor işler yapıyoruz ama hep birlikte başarıyı yakalıyoruz. Çünkü bu ülkeyi seviyoruz, ülkemiz için her şeyi yaparız, onun için gerekirse ter dökeriz, gerekirse savaşırız. Ülkesini seven insanlar olarak sizlerden uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırmanızı istiyorum. Katılımınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmalar sondasında derece alan sporculara madalyaları takdim edildi.
Ayrıca Türkiye ikincisi olan Çavdar 7-13 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Milli Takım kampa katılacak.

Bakmadan Geçme