Çavdar Emlak, 4'üncü şubeyi açtı

Çavdar Emlak, Afyonkarahisar'daki 4'üncü şubesini açtı. Çavdar Emlak ortaklarından Süleyman Kızar, yatırımcıya daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti Afyonkarahisar'da 25 yıllık bir tecrübesi olan Çavdar Emlak, 4'üncü şubesini açtı. Atatürk Bulvarı'ndaki açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük de katıldı. 25 YILLIK TECRÜBEYatırımcılara hizmet ettiklerini kaydeden [&hellip]

Çavdar Emlak, 4’üncü şubeyi açtı

Çavdar Emlak, Afyonkarahisar’daki 4’üncü şubesini açtı. Çavdar Emlak ortaklarından Süleyman Kızar, yatırımcıya daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti

Afyonkarahisar’da 25 yıllık bir tecrübesi olan Çavdar Emlak, 4’üncü şubesini açtı. Atatürk Bulvarı’ndaki açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük de katıldı.
25 YILLIK TECRÜBE
Yatırımcılara hizmet ettiklerini kaydeden Çavdar Emlak ortaklarından Süleyman Kızar, “Afyon’a böyle bir emlak danışmanlığı kazandırdığımız için mutluyuz. Yatırımcıları doğru yönlendirecek, uzman bir kadromuz var. Galip Çavdar’la birlikte 25 yıldır bu işi yapıyoruz. Bütün danışmanlık hizmetlerini sunacak. Daha ferah bir ortam hazırlamak istedik” dedi.
1+1’LERİ DEĞERLENDİRİN
Kızar, şöyle devam etti:
“Herhangi bir alt sınır olmaksızın vatandaşlara yatırım yapacağız. Burası 4’üncü şubemiz. Öğrenciler için 1+1 dairelere yatırım yapmalarını öneriyorum. Yatırımcı 1+1 alıp 600-700 lira kira elde ediyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme