• Haberler
  • Spor
  • Çavdar Dünya Şampiyonası'nda – Kocatepe Gazetesi

Çavdar Dünya Şampiyonası'nda – Kocatepe Gazetesi

19 Ekim Perşembe günü İngiltere'nin Başkenti Londra'da Para Tekvando Dünya Şampiyonası yapılacak. Milli takımda yer alan Afyonkarahisar sporcularından Meryem Betül Çavdar da bu şampiyona için bugün yola çıktı.4 Ağustos'ta Ankara’daki İsmet Iraz Spor Salonu’nda yapılan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası'na Afyonkarahisar'dan katılan Meryem Betül Çavdar Türkiye ikinciliği elde etmişti. Türkiye ikincisi olan Çavdar 7-13 Ağustos tarihlerinde Ankara’da [&hellip]

19 Ekim Perşembe günü İngiltere’nin Başkenti Londra’da Para Tekvando Dünya Şampiyonası yapılacak. Milli takımda yer alan Afyonkarahisar sporcularından Meryem Betül Çavdar da bu şampiyona için bugün yola çıktı.
4 Ağustos’ta Ankara’daki İsmet Iraz Spor Salonu’nda yapılan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan katılan Meryem Betül Çavdar Türkiye ikinciliği elde etmişti. Türkiye ikincisi olan Çavdar 7-13 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılan Milli Takım kampa katılmıştı ve şimdi ise Milli Takım ile birlikte İngiltere’nin Başkenti Londra’da Para Tekvando Dünya Şampiyonası’na katılacak.

Bakmadan Geçme