Catfish Ne Demek?

Catfish ne demek? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Catfish ne demek? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Catfish ne demek? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Sosyal medya ortamında çok sık karşılaştığımız ama anlamını bilmediğimiz pek çok kelime olabiliyor. Bu kelimelerden bir tanesi olan “Catfish” kelimesinin ne anlama geldiği sosyal medya kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İşte yanıtı.

Catfish, kelimesi genellikle sosyal medya ve çevrimiçi flörtleşme ortamlarında karşımıza çıkıyor. Bu terim, genellikle kendisinden farklı bir kişinin fotoğraflarını veya bilgilerini kullanarak kendini farklı biri gibi tanıtan kişiyi ifade eder.
Catfish, terimini uygulayan kişiler genellikle farklı bir kişinin bilgilerini kullanarak kendisini gizlemeyi ön görip, karşı tarafı yanılmak amacı güderler. Bu kişilerin niyeti iyi olmayabilir. Bu kişi, gerçek kimliğini veya niyetini saklayarak başkalarını aldatma amacı güdebilir. Bu nedenle gerçekte tanışmadığınız sadece sanal ortamda tanışarak arkadaşlık kurduğunuz kişilerde temkinli olmanızda fayda var. Bizden demesi…

Bakmadan Geçme