Çatalkaya İGM Aday Adayı oldu

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen başvurusu esnasında Başkan Çatalkaya’ya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Tunçay, Mahir Şeker, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.Başvuru esnasında kısa bir konuşma yapan Çatalkaya [&hellip]

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen başvurusu esnasında Başkan Çatalkaya’ya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Tunçay, Mahir Şeker, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Başvuru esnasında kısa bir konuşma yapan Çatalkaya ise, tüm makam ve mevkilerin gelip geçici olduğuna değinerek, “Fani makamlar için birbirimizi kırmaya, üzmeye, iftira etmeye gerek yok. Bu süreç içerisinde hepimiz birbirimizin hukukunu ve hakkını gözetmek mecburiyetindeyiz. Bu bizim inancımızın ve davamızın temelini oluşturmaktadır. Bizler aday adayı başvurumuzu gerçekleştirdik. Takdir edilir aday gösterilirsek ilçemize en iyi şekilde hizmet etme niyetindeyiz. Aday gösterilmediğimiz taktirde de aday gösterilerin büyüklerimiz kardeşlerimiz etrafında toplanarak yine partimizin bayrakçısı olmaya devam edeceğiz. Biz kimseyi kötüleyip ifttira atarak bir yere bir mevkiye gelme niyetinde değiliz. Eğer öyle bir düşünceye yanlışa düşersek Allah bizlere bu makamları nasip etmesin. Ayrıca bu makamların tamamı imtihan vesiledir, Rabbim imtihandan geçenlerden olmayı bizlere nasip eylesin.” dedi.
Çatalkaya, yaşanacak olan sürecin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “İlçemiz, İlimiz ve ülkemizin hayırlı olanı Rabbim bizlere nasip eylesin” diyerek başvuru evraklarını İlçe Başkanı Gültekin Özdemir’e teslim etti. Başkan Özdemir’de Çatalkaya’yı tebrik ederek başarılar diledi.
Öte yandan Şuhut İlçesinde AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği için ilk başvurunun Çatalkaya tarafından yapıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme