Çarkgil istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarında gözaltına alınan ve açılan davada 129 sanıktan biri olan ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil görevinden istifa etti.Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezli 7 ilde 22 Nisan'da, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’ye finansman sağladığı iddia edilen, aralarında avukat ve iş adamlarının da bulunduğu 50 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. [&hellip]

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonlarında gözaltına alınan ve açılan davada 129 sanıktan biri olan ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil görevinden istifa etti.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezli 7 ilde 22 Nisan’da, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’ye finansman sağladığı iddia edilen, aralarında avukat ve iş adamlarının da bulunduğu 50 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Operasyon kapsamında 28 kişi gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınanlar arasında bulunan Mehmet Çarkgil, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmış, hazırlanan iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi ile açılan davada tutuksuz yargılanıyordu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme