Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çapan Düzce’ye “Evet” dedi

Geçtiğimiz sezon Afyon Belediye

Geçtiğimiz sezon Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Efeler Ligi’ne terfi etmesinde büyük emeği olan oyuncular arasında yer alan başarılı smaçör Onur Çapan Global Connect Travel Düzce Voleybol ile anlaştı

 

Afyon Belediye’nin Efeler Ligi’ne terfi etmesinde büyük emeği olan oyuncular arasında yer alan, başarılı smaçör Onur Çapan yeni sezon için Global Connect Travel Düzce Voleybol ile anlaşma sağladı. Global Connect Travel Düzce Voleybol Erkek Voleybol takımı 2020-2021 sezonu için formasını terletecek olan başarılı oyuncu Çapan ayrıca Düzce’nin kaptanlığını yapacak.
ONUR ÇAPAN
Galatasaray Alt Yapısın dan yetişen tecrübeli smaçör Onur Çapan 5 yıl Galatasaray A takım forması giydikten sonra sırasıyla Halkbank, Konya Meram Belediye Spor, Halkbank, Polis Akademisi Spor Kulübü , İnegöl Belediyespor, Tokat Belediye Plevne Spor, Afyon Belediye Yüntaş takımlarında oynamıştır. Sporcu aynı zaman da Romanya Napoca Cluj, Irak South Gas, Lübnan Machaal Kousba Al Nida takımlarında ülkemizi yurt dışında temsil etmiş ve birçok başarı elde etmiştir.