• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu’yla Bayramda Daha Mutlular.. – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu’yla Bayramda Daha Mutlular.. – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilciliği yetkilisi Bekir Koçak, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya çalışarak, sayısı 2 bini aşan aile ve çocuğu tepeden tırnağa giydiklerini açıkladı Cansuyu İl Temsilciliği yetkilisi Bekir Koçak, başta Afyonkarahisar Merkez olmak üzere Afyonkarahisar’a bağlı köy, kasaba ve İlçe merkezleri ve ilçelere bağlı köy ve kasabalarda yaşayan ihtiyaç [&hellip]

Cansuyu'yla Bayramda Daha Mutlular..

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilciliği yetkilisi Bekir Koçak, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya çalışarak, sayısı 2 bini aşan aile ve çocuğu tepeden tırnağa giydiklerini açıkladı

Cansuyu İl Temsilciliği yetkilisi Bekir Koçak, başta Afyonkarahisar Merkez olmak üzere Afyonkarahisar’a bağlı köy, kasaba ve İlçe merkezleri ve ilçelere bağlı köy ve kasabalarda yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımızın giyim ve ayakkabı ihtiyacını karşılamak, onların mutlu olduğunu bilmenin kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.
Doğu Afrika’da baş gösteren kuraklıkla birlikte bölgede yoğun bir yardım organizasyonu yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, geçen sene geçirdiği sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Pakistan’ın da unutmadığını söyledi. Temsilcilik Yetkilisi Bekir Koçak, Budist cunta devleti Myanmar’ın katliamlarından kaçan Arakanlı Müslümanlara yönelik acil yardım çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü belirtti. Koçak, dünyanın bir ucunda bir Müslüman’ın ayağına diken batsa diğer ucundaki Müslüman’ın bunu hissetmesi gerektiğini dile getirdi.
Koçak, Afyonlu hayırsever esnaf, işadamı ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, tüm halkın ve İslam Aleminin bayramlarını tebrik ettiğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme