• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu’nun yardım çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu’nun yardım çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahiplerine destek çalışmalarını hızla sürdürüyor Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Ramazan ayı kapsamında “Bereketin yolu paylaşmaktan geçer” sloganıyla başlattığı gıda ve giyim desteği çalışmalarını sürdürüyor.Ramazan ayının ilk haftası olmak üzere, iki gün itibariyle yapılan çalışmalarda, ayakkabısından elbisesine, penyesinden çantasına, defterinden kalemine kadar 110 kişiye “gıda ve giysi” desteğinde bulunuldu. Derneğin [&hellip]

Cansuyu'nun yardım çalışmaları sürüyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahiplerine destek çalışmalarını hızla sürdürüyor

Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Ramazan ayı kapsamında “Bereketin yolu paylaşmaktan geçer” sloganıyla başlattığı gıda ve giyim desteği çalışmalarını sürdürüyor.
Ramazan ayının ilk haftası olmak üzere, iki gün itibariyle yapılan çalışmalarda, ayakkabısından elbisesine, penyesinden çantasına, defterinden kalemine kadar 110 kişiye “gıda ve giysi” desteğinde bulunuldu. Derneğin Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli, derneğe teslim edilen maddi manevi bütün emanetleri, layıkıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine bire bir elden teslim ettiklerini açıkladı. Düzenli; “Gönüllü Kadınlar Komisyonu ekibimizin himayesinde, Cansuyu deposunda gerçekleştirdiğimiz ‘gıda kolisi temin ve giydirme çalışması’, bizleri, çok tatlı muhabbetler ve simalarla yüzleştirmektedir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme