• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu’ndan Kocatepe’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu’ndan Kocatepe’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Avukat Mehmet Demir, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti Ziyarette konuşan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Avukat Mehmet Demir, 2010 yılında yoğun faaliyetlerde bulunduklarını, bu faaliyetlerin kamuoyuna duyurulmasında etkin olan gazetelere teşekkür mahiyetinde plaket takdimi yaptıklarını söyledi. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti [&hellip]

Cansuyu'ndan Kocatepe'ye plaket

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Avukat Mehmet Demir, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

Ziyarette konuşan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Avukat Mehmet Demir, 2010 yılında yoğun faaliyetlerde bulunduklarını, bu faaliyetlerin kamuoyuna duyurulmasında etkin olan gazetelere teşekkür mahiyetinde plaket takdimi yaptıklarını söyledi.
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yardım derneklerinin faaliyetlerine ellerinden gelen desteği göstermeye çalıştıklarnını belirtti.
Ziyaretin ardından Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Avukat Mehmet Demir, Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a teşekkür plaketi takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme