• Haberler
  • Gündem
  • Cansuyu ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Ziyaret esnasında İl Başkanlığına atanan Mehmet İnkaya'ya başarı dileklerini ileten Demir konuşmasında, kendilerine tevdi edilen görevin ehemmiyet ve itina istediğine vurgu yaparak, 'Eğitimci olmanız hasebiyle, bu görevi layıkıyla icra edeceğinizden şüphemiz yoktur. Allah, ekibinizle birlikte Milletimiz ve Devletimizin Bekası için atacağınız olumlu her adımda yanınızda olsun' dedi.İYİ Parti İl Başkanı İnkaya ise, “Cansuyu İl Temsilcimiz [&hellip]

Ziyaret esnasında İl Başkanlığına atanan Mehmet İnkaya’ya başarı dileklerini ileten Demir konuşmasında, kendilerine tevdi edilen görevin ehemmiyet ve itina istediğine vurgu yaparak, “Eğitimci olmanız hasebiyle, bu görevi layıkıyla icra edeceğinizden şüphemiz yoktur. Allah, ekibinizle birlikte Milletimiz ve Devletimizin Bekası için atacağınız olumlu her adımda yanınızda olsun” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı İnkaya ise, “Cansuyu İl Temsilcimiz Mehmet Demir ve İstişare Heyetinin bu ziyaretleri, şahsım ve ekibimi memnun etmiştir. Millet olarak istikrarlı bir şekilde kalkınma gayemizin ana unsuru yardımlaşma ve dayanışmadır. Birlik beraberlik ve kaynaşmanın temeli paylaşmaktan geçer. Zamanımızın şartları gereği, etrafımızdaki eksiklikleri tam manasıyla bilemeyebiliriz. Emanetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan derneklerimiz ve tabii ki bunun sorumlularının yükümlülüğü çok ağırdır. Bu hususta, kuruluş gayesinden sapmadan vazifesini icra eden gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme