• Haberler
  • Gündem
  • Cansuyu, Kurban Bayramı'na hazır – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu, Kurban Bayramı'na hazır – Kocatepe Gazetesi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalar hakkında bilgi veren Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliği yetkilisi Mevlüt Yeşil, 'Derneğimize gönül vermiş değerli bağışçılarımız ve yardımsever halkımız, sizlerin de bildiği gibi Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bizler her yıl olduğu gibi, sizler vasıtası ile çok sayıda ihtiyaç ve muhtaç sahibi kardeşlerimize, yardımda bulunuyoruz' dedi.AFRİKA, ASYAVE BALKANLARYeşil şöyle devam etti:'Bu [&hellip]

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalar hakkında bilgi veren Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliği yetkilisi Mevlüt Yeşil, “Derneğimize gönül vermiş değerli bağışçılarımız ve yardımsever halkımız, sizlerin de bildiği gibi Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Bizler her yıl olduğu gibi, sizler vasıtası ile çok sayıda ihtiyaç ve muhtaç sahibi kardeşlerimize, yardımda bulunuyoruz” dedi.
AFRİKA, ASYA
VE BALKANLAR
Yeşil şöyle devam etti:
“Bu yıl yine her yıl olduğu gibi Yüce Allah’ımızın da buyurduğu gibi ‘Kurban Paylaşmak Allah’a Yakınlaşmaktır’ sloganı ile çalışmalarımıza başladık. Bu doğrultuda Afyonkarahisar’da ve genelinde broşürlerimiz vasıtası gerek basın yoluyla yaptığımız çalışmalarımızı ya da yapacaklarımızı sizlere duyuruyoruz. Önümüzde nasip olursa idrak edeceğimiz 4 günlük bir Kurban Bayramı var. ‘Ameller niyetlere göredir’ kaidesi ile sizin adınıza derneğimiz tarafından kurban kesimi yapılması için, bağışınızı yaptığınız andan itibaren, Kurban kesimi ile ilgili vekâleti doğrudan bizlere vermiş oluyorsunuz. Bu yıl 2017 yılında, Afrika için belirlenen kurban bedeli 400, Asya için 450, Türkiye, Filistin kampları ve Balkanlar için 850, Gazze için ise 1300 liradır.”

Bakmadan Geçme