Cansuyu – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, yardım faaliyetleri kapsamında Ramazan ayında bin aileye ulaşmayı hedefliyor Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, her yıl olduğu gibi, bu Ramazan’da da Türkiye’nin 81 ilinde ve Dünyanın dört bir yanında, 'İslam Alemi ile Ramazan’ın bereketini' paylaşacağını söyleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli, [&hellip]

Cansuyu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, yardım faaliyetleri kapsamında Ramazan ayında bin aileye ulaşmayı hedefliyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, her yıl olduğu gibi, bu Ramazan’da da Türkiye’nin 81 ilinde ve Dünyanın dört bir yanında, “İslam Alemi ile Ramazan’ın bereketini” paylaşacağını söyleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli, “Derneğimizin temelinde, alınan emaneti sahibine birebir teslim etmek vardır ki, bunu gerçekleştirmek bizim şiarımızdır. Ramazan programımız kapsamında gıda desteği yanı sıra giydirme çalışmalarıda yapacağız.” dedi.
“BEREKETİN YOLU
PAYLAŞMAKTAN GEÇER”
Bu yıl Ramazan ayında hedeflerinin en az bin aileye ulaşmak olduğunu belirten Düzenli, “Bereketin Yolu Paylaşmaktan Geçer”. Yardımsever vatandaşlarımızın bizlere teslim ettiği emanetleri, gerçek sahiplerine ulaştırmak, bizlerin olduğu kadar onlarında yüzlerinin-gönüllerinin gülmesine vasıl olmak için çalışıyoruz. Dünyanın en yoksul kıtası ve aynı zamanda her yıl büyük felaketlerin yaşandığı Afrika’da başta Orta Afrika, Somali, ve Kenya olmak üzere Malavi, Zanzibar, Çad, Kamerun, Gana, Komor Adaları ve Etyopya gibi problemli bölgelere giderek, muhtaçların sıkıntılarını hafifletmeye çalışacak olan Cansuyu Derneğimiz, Asya ve Kafkaslarda da Ramazan dolayısıyla yardım faaliyetlerini gerçekleştirecektir.” diye konuştu.
“81 İLDE İFTAR
SOFRALARINA
KATKIDA
BULUNACAĞIZ”
Cansuyu olarak; Sri Lanka’dan Kırgızistan’a, Pakistan’dan Bangladeş’e, Yemen’den Moritanya’ya dünyanın en mağdur bölgelerine giderek 2014 Ramazan organizasyonu kapsamında iftar programları, muhtaç ailelere gıda kolisi ve giysi yardımında bulunacaklarını bildiren Basın Sorumlusu Düzenli, “Bu yıl da Asya, Afrika, Avrupa, Uzak Asya, Balkanlar ve Kafkaslarda toplam 30 ülkede Ramazan programları gerçekleştireceklerin, Türkiye’de ise 81 ilde iftar sofralarına katkıda bulunacaklarını” dile getirdi.
“HAYIRLI, UĞURLU
VE BEREKLİ OLSUN”
Düzenli açkılamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayında destek sağlamak isteyen vatandaşlarımız için; iftar bedeli, Türkiye ve Gazze için 10 TL, Afrika ülkeleri için 5 TL, olarak belirlenmiştir. Kumanya kolisi içerisinde; çeşitli ağırlıklarda un-şeker-çay-pirinç-nohut-bulgur-mercimek-ayçiçek yağı ve benzeri gıdalar olmak üzere toplamda 21 kg ağırlıkta ve bedeli 75 TL. olarak belirlenmiştir. Yapılacak tüm çalışmalara katkıda bulunacak olan hayırseverlere Cansuyu Derneği olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan-ı Şerifimiz Alem-i İslam’a hayırlı uğurlu ve bereketli olsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme