• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu kermesi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu kermesi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hanım Komisyonu tarafından organize edilen kermes programı tamamlandı Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, susuzluk sıkıntısı nedeniyle kolera-veba vb hastalıklara yakalanarak ölümlerin yoğunlaştığı Çad-Nijer-Etyopya gibi Afrika ülkelerinde “su kuyusu” açarak, ihtiyaç sahiplerine destek için Hanım Komisyonu üyelerince kermes düzenlendiğini belirtti. Demir, kermesin yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Derneğin Hanım Komisyonu üyelerince [&hellip]

Cansuyu kermesi tamamlandı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hanım Komisyonu tarafından organize edilen kermes programı tamamlandı

Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, susuzluk sıkıntısı nedeniyle kolera-veba vb hastalıklara yakalanarak ölümlerin yoğunlaştığı; Çad-Nijer-Etyopya gibi Afrika ülkelerinde “su kuyusu” açarak, ihtiyaç sahiplerine destek için Hanım Komisyonu üyelerince kermes düzenlendiğini belirtti. Demir, kermesin yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.
Derneğin Hanım Komisyonu üyelerince hazırlanan, kermese yoğun katkı sağlandığını belirten Mehmet Demir şöyle konuştu: “Gelirinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, kermese sunulan gıda-giysi ve benzere malzemelerin satışı yapıldı. Elde edilen gelir Hanım Komisyonumuz tarafından en kısa zamanda tasarlanan noktalarda değerlendirilecektir. Afyonkarahisar halkına kermesimize gösterdikleri maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Derneğimiz Ramazan ayı içerisinde de çalışmalarını yoğun şekilde devam edecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme