Cansuyu, kan bağışı kampanyası başlatacak

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından İmaret Camii Avlusunda kan bağışı kampanyası düzenlenecek 112 Ekim Cuma günü İmaret Camii Avlusunda Saat 13:00 ile 18:00 arasında yapılacak olan kan bağışına Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve derneğin istişare heyetinin yanı sıra başta sendikalar olmak üzere Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda [&hellip]

Cansuyu, kan bağışı kampanyası başlatacak

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından İmaret Camii Avlusunda kan bağışı kampanyası düzenlenecek

112 Ekim Cuma günü İmaret Camii Avlusunda Saat 13:00 ile 18:00 arasında yapılacak olan kan bağışına Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve derneğin istişare heyetinin yanı sıra başta sendikalar olmak üzere Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda Cansuyu gönüllüsünün destek vermesi bekleniyor.
GELENEKSEL OLACAK
Kan bağışı hakkında konuşan Av. Mehmet Demir, her yıl kan bağışı kampanyası düzenlemeyi geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, Türkiye’de yetersiz olan kan bağışına destek olmak için bağışta bulunacaklarını kaydetti.
KAN BAĞIŞI İLE
HAYAT KURTARIN
Tüm Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi kampanyaya destek vermeye çağıran Demir, “Biz kan vererek hem bu kampanyaya bir katkıda bulunmak, hem de vatandaşlarımızın dikkatini bu kampanyaya çekmek istedik. Kan bağışında bulunarak acil durumlarda birilerinin hayatını kurtarmış oluyor, ayrıca kendi sağlığımız için iyi bir şey yapmış oluyoruz” diye konuştu.
HERKESİN İHTİYACI
OLABİLİR
Sözlerine devam eden Av. Mehmet Demir; “Kan çok önemli bir konu. Kimin ne zaman, nerede ihtiyacı olacağı belli değil. Bu nedenle sosyal sorumluluk duygusuyla böyle bir projeye biz de destek veriyoruz. Bunun kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını diliyorum. Bu kampanyayla bağışlarımız göz önüne alındığında böyle bir uygulamanın kan bağışına önemli bir destek olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme