Cansuyu heyetinden yeni yönetime ziyaret

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği İstişare Heyeti, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve ekibine, hayırlı olsun dileklerini sunan Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir, dernek faaliyetleri ile bilgiler verdi.YARDIMLAR ETKİN ULAŞTIRILIYOR Ziyaret sırasında toplumu ilgilendiren çalışmalarda [&hellip]

Cansuyu heyetinden yeni yönetime ziyaret

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği İstişare Heyeti, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve ekibine, hayırlı olsun dileklerini sunan Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir, dernek faaliyetleri ile bilgiler verdi.
YARDIMLAR ETKİN ULAŞTIRILIYOR
Ziyaret sırasında toplumu ilgilendiren çalışmalarda her zaman fikir alış-verişlerinde bulunulması gerektiğine değinen İl Temsilcisi Mehmet Demir; “Yardımlaşma faaliyetlerinin temelinde, insanlık fikriyatının yapılanması gelmektedir. Sosyo-kültürel yaşam kuramları, her geçen gün ekonomi ve teknolojiye dayanır hal almıştır. Bunun içindir ki, insanlarımız yardıma muhtaç durumda olanlara ulaşmakta zorlanmaktadır. Bizler Cansuyu olarak ihtiyaç sahibi olanların tesbit edilmesi ve durumlarının düzelmesi maksadıyla yapılan yardımların, en etkin ve hızlı şekilde yerine ulaşmasını sağlamaktayız.” dedi.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”
Cansuyu heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak şöyle konuştu: “Toplumun birlik ve beraberliği noktasında yapılan her türlü çalışmada girişimcilerin yanındayız. Üzerimize düşen vazife noktasında elimizden gelen desteği vereceğiz.” 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ziyaretinde; İl Temsilcisi Mehmet Demir, İstişare Heyeti üyeleri; Ahmet Ayvaz, Bünyamin Tunçbilek ve Hasan Yeşilbağ yanı sıra Dernek Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme