• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu Dernek Yönetimi AGC Yönetimini Ziyaret Etti

Cansuyu Dernek Yönetimi AGC Yönetimini Ziyaret Etti

Cansuyu Dernek İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, beraberindekilerle birlikte AGC yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette;  Cansuyu Derneği İl Temsilcisi Mehmet Demir ve beraberindekilerin yanı sıra AGC Yönetim Kurulu Üyeleri Sezer Küçükkurt, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar yer aldılar.

Haber

“CAN SUYU YARDIM ELİNİ UZATIYOR”

Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, AGC Başkanı Artuk’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Cansuyu Derneği olarak yürüttükleri sosyal yardım ve hizmet projelerini basın aracılığıyla vatandaşlara duyurarak daha çok kişiye ulaştıklarını söyleyen Demir, “Can Suyu Derneği olarak şehrimizdeki ihtiyaç sahipleri ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Yerel anlamda her aileye yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Ulusal anlamda ise gerek Afrika olsun gerek Gazze olsun bu ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine de Can Suyu Derneği yardım elini uzatıyor” dedi.

Haber

“AGC 1983 YILINDAN İTİBAREN HİZMET VERİYOR”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk cemiyetin faaliyetlerinden bahsederek, Yönetim Kurulu Üyelerini anlattı. Artuk, “Cemiyetimiz, ilimizde çalışan basın camiasının yüzde 80’inin üye olduğu 1983 yılında kurulmuş bir cemiyet. Şehrimizde faaliyet gösteren 10’a yakın internet sitesinin, 7 gazeteden 5’inin, 5 radyodan 3’ünün ve bu tarz mecralardaki bütün arkadaşlarımızın emek ve gönül verdiği bir cemiyet. Çalışmalarımıza her zamanki gayretimizden daha fazlasıyla devam edeceğiz ve güzel işlere imza atacağız. Cansuyu Derneğine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme