• Haberler
  • Genel
  • Cansuyu aşure geleneğini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu aşure geleneğini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği İmaret Camii'nde Cuma namazı çıkışında 5 bin şifalı aşure dağıttı Her yıl Muharrem ayında halka aşure dağıtan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği bu yıl da geleneği bozmayarak, İmaret Camisi'nde Cuma namazı çıkışı 5 bin adet şifalı aşure dağıttı.Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu [&hellip]

Cansuyu aşure geleneğini sürdürüyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği İmaret Camii’nde Cuma namazı çıkışında 5 bin şifalı aşure dağıttı

Her yıl Muharrem ayında halka aşure dağıtan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği bu yıl da geleneği bozmayarak, İmaret Camisi’nde Cuma namazı çıkışı 5 bin adet şifalı aşure dağıttı.
Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılda şifalı aşure dağıtarak, paylaşmanın bereketini yaşıyoruz. Bilindiği üzere Cansuyu, Türkiye ve Dünya’da ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alarak, onların dertlerine deva olmaktadır. Şifalı aşure dağıtarak birlik ve beraberliğimize katkı sağlamaya, feyzi ve bereketiyle bu güzel adeti yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.
Yıllardır süre gelen şifalı aşure dağıtımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini kaydeden Demir, yeni hicri yılın Milletimiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, emeği geçen herkese ve maddi katkıları ile destek olan hayırseverlere teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme