Cansu Dere Hiç Evlendi Mi?

Cansu Dere hiç evlendi mi? sorusu bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Cansu Dere Kimdir? Cansu Dere Hiç Evlendi Mi? Kimler neden dolayı Cansu Dere Hiç Evlendi Mi? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Başarılı performansı ve güzelliği ile milyonların hayranlığını kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere’nin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Güzel oyuncu Cansu Dere hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

CANSU DERE KİMDİR?

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 1980 (43 yaşında) tarihinde Ankara’da doğmuştur. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenli olan Dere, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlamıştır.  İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünde okuyan Dere, 2000 yılında Kanal D’nin düzenlediği Miss Turkey yarışmasının 3. güzeli seçilmiş ve eğitimini yarıda bırakmıştır. Miss Turkey yarışmasının ardından profesyonel mankenlik yapmaya başlayan Dere, birçok defilede yer almıştır.

Televizyon dünyasına 1998 yılında Arçelik reklamında yer alarak giren Dere, ilk sunuculuk deneyimini 2000 yılında Kanal D’deki “Çocuk ve Müzik” programıyla yaşamıştır. 2004 yılında Hilal Saral’ın yönettiği “Metro Palas” adlı diziyle oyunculuğa adım atan güzel oyuncu Hayat Bilgisi, Metro Palas, Alacakaranlık, Avrupa Yakası, Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Anne, Sadakatsiz gibi birçok projede yer almıştır.

Güzelliği ve başarılı performansı ile Türkiye’nin en iyi kadın oyuncuları arasında yer alan Cansu Dere hiç evlilik yapmamıştır.

Bakmadan Geçme