• Haberler
  • Genel
  • Canser Kuzu yoğun çalışıyor – Kocatepe Gazetesi

Canser Kuzu yoğun çalışıyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, aday adaylığı çerçevesinde yoğun bir mesai harcıyor AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor. Hafta başından itibaren ilçelere yönelik ziyaretlerde bulunan Canser Kuzu, İscehisar, Bayat, Sultandağı, Emirdağ ve Şuhut İlçelerini ziyaret etti. İscehisar İlçesine giden Kuzu, İscehisar AK Parti İlçe başkanı Murat Dikmen [&hellip]

Canser Kuzu yoğun çalışıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, aday adaylığı çerçevesinde yoğun bir mesai harcıyor

AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor.
Hafta başından itibaren ilçelere yönelik ziyaretlerde bulunan Canser Kuzu, İscehisar, Bayat, Sultandağı, Emirdağ ve Şuhut İlçelerini ziyaret etti.
İscehisar İlçesine giden Kuzu, İscehisar AK Parti İlçe başkanı Murat Dikmen ve Gençlik Kolları Başkanını ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Canser Kuzu, İlimiz ekonomisine can veren İscehisar ilçemizde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ilçede 1 Kasım seçimlerine ilişkin yapılması gereken seçim çalışmalarında mutlaka kendisinin de katılacağını söyledi. İscehisar’ın AK Parti hükümetleri zamanında adeta hizmete boğulduğunu belirten Kuzu, bu kapsamda yapılan ve bundan sonra yapılacak olan her türlü hizmette mutlaka emeğinin olması için var gücüyle çalışacağını söyledi.
Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen, İscehisar AK Parti İlçe başkanı Murat Dikmen, Canser Kuzu’ya seçim çalışmaları boyunca başarılar dileyerek, AK Partinin yeniden tek başına iktidar olması için birlik ve beraberlik içinde var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
Canser Kuzu, Gül Anneler Derneği’ni de ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme