• Haberler
  • Genel
  • Canlı hayvan seçecek personele eğitim verildi

Canlı hayvan seçecek personele eğitim verildi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Eğitim El Sanatları Daire Başkanlığı tarafından 3-7 Mayıs 2010 tarihleri arasında Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel'de canlı demirbaş hayvan seçimine nezaret edecek heyette görev alacak teknik ve sağlık personeline yönelik seminer programı düzenlendi. Seminer programının açılışına Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Eğitim El Sanatları Daire Başkanı M.Bedrettin [&hellip]

Canlı hayvan seçecek personele eğitim verildi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Eğitim El Sanatları Daire Başkanlığı tarafından 3-7 Mayıs 2010 tarihleri arasında Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel’de canlı demirbaş hayvan seçimine nezaret edecek heyette görev alacak teknik ve sağlık personeline yönelik seminer programı düzenlendi. Seminer programının açılışına Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Eğitim El Sanatları Daire Başkanı M.Bedrettin Cevheri, Uygulama ve Teknik Kontrol Daire Başkanı Zehra Gamgam, İl Tarım Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürleri ile konu uzmanları katıldı. Seminer programına 41 ilden Ziraat Mühendisleri (Zootekni), ve Veteriner Hekimler kursiyer olarak iştirak etti.
Seminer programı teorik ve uygulama olmak üzere iki bölümden oluştu. Seminerin uygulama bölümü, Afyonkarahisar merkeze bağlı Susuz Kasabası’ndaki bir hayvancılık işletmesinde, teorik olarak anlatılan konular kursiyerlere damızlık hayvanlar üzerinde pratik olarak gösterimi yapıldı.

Bakmadan Geçme