• Haberler
  • Genel
  • 'Canları'nın gözü önünde hem eşini hem kendini öldürdü

'Canları'nın gözü önünde hem eşini hem kendini öldürdü

Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Çavdarlı Köyü'nde şiddet gördüğü için sık sık babasının evine sığınan Havva Altıntaş'la (26) bayram öncesi barışan İsmet Altıntaş (28) , bayram sabahı eşiyle yine kavga etti. Tüfekle eşi Havva Altıntaş'ı başından vurarak öldüren İsmet Altıntaş, aynı tüfekle intihar etti. Altıntaş ailesinden geriye iki öksüz kaldı Çavdarlı'da bayramın 1. günü sabah saatlerinde meydana [&hellip]

“Canları”nın gözü önünde hem eşini hem kendini öldürdü

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Çavdarlı Köyü’nde şiddet gördüğü için sık sık babasının evine sığınan Havva Altıntaş’la (26) bayram öncesi barışan İsmet Altıntaş (28) , bayram sabahı eşiyle yine kavga etti. Tüfekle eşi Havva Altıntaş’ı başından vurarak öldüren İsmet Altıntaş, aynı tüfekle intihar etti. Altıntaş ailesinden geriye iki öksüz kaldı

Çavdarlı’da bayramın 1. günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda; bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen işsiz İsmet Altıntaş, eşi Havva Altıntaş’la kavga etti. Eşine sık sık şiddet uygulayan İsmet Altıntaş birkaç gün önce babasının evinden özür dileyerek eve geri getirdiği Havva Altıntaş’ı darp etti. Tekrar babasının evine gitmek isteyen Havva Altıntaş’ı durdurmak için tüfeğine sarılan İsmet Altıntaş, çocukları 2 yaşındaki Mahmut ve 6 yaşındaki Muhammed’in gözü önünde tüfekle eşinin kafasına ateş etti. Başından ve gövdesinden aldığı çok sayıda saçmayla yaralanan Havva Altıntaş, evinde can verdi.
ÇOCUKLAR HEM ANNE HEM BABALARININ ÖLÜMÜNÜ İZLEDİ
Bayram sabahı kavga ettiği 7 yıllık eşini tüfekle öldüren İsmet Altıntaş, tüfeği çenesinin altına dayayarak tetiği çekti. Evden kısa süreyle gelen iki tüfek sesi üzerine eve koşan komşu ve akrabalar Altıntaş çiftinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Hem anne hem de babalarının gözlerinin önünde can vermesini izleyen çocukları şoka girmiş halde bulan yakınları, küçük Mahmut ve Muhammed’in köyde uzak bir akrabalarının evine götürdü. Altıntaş çiftinin cansız bedenleri otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Jandarma ekipleri uzun süre inceleme çalışması yaptı.
HER AYRILIKTA AİLELER ARAYA GİRMESİYLE BARIŞTILAR
İsmet ve Havva Altıntaş çiftinin daha önce 6-7 kez ayrıldığını, her ayrılık sonrası Havva Altıntaş’ın babasının evine döndüğünü anlatan komşuları, çiftin her ayrılık sonrası ailelerin de araya girmesi ile barıştığını aktardı. Öte yandan önce eşini öldüren daha sonra kendi canına kıyan İsmet Altıntaş’ın bir sosyal medya hesabındaki paylaşımları da dikkat çekti. Öksüz bıraktığı Mahmut ve Muhammed’in videosunu “canlarım” notuyla paylaşan Altıntaş bir paylaşımında, “Erkek ağlamaz ama 12 birayı da affetmez yanında da 1 otuzbeşliği devirir” yazdı. Bir başka mesajında “Acı çeke çeke yüreğim taş gibi oldu” ifadelerine yer veren Altıntaş, meslek bilgisi olarak “kalleşlerle uğraşmak”, ilişki durumunu ise “serbest bir ilişkisi var” olarak kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme