• Haberler
  • Gündem
  • 'Canımızla, kanımızla, kalemimizle darbeye karşıyız'

'Canımızla, kanımızla, kalemimizle darbeye karşıyız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından ekranlardan 'Meydanları boş bırakmayın' çağrısına, Afyonkarahisar tam destek veriyor. 15 Temmuz gecesinden bu yana tutulan Demokrasi Nöbeti'nde Cumhuriyet Meydanı dolup taşıyor.  4 DERNEK BİR ARADA24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Demokrasi Nöbeti'ne basın mensupları da destek verdi. Etkinlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Medya Konseyi İl Temsilciliği, Afyonkarahisar [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından ekranlardan “Meydanları boş bırakmayın” çağrısına, Afyonkarahisar tam destek veriyor. 15 Temmuz gecesinden bu yana tutulan Demokrasi Nöbeti’nde Cumhuriyet Meydanı dolup taşıyor.  
4 DERNEK BİR ARADA
24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Demokrasi Nöbeti’ne basın mensupları da destek verdi. Etkinlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Medya Konseyi İl Temsilciliği, Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği üyeleri hazır bulundu.
MEMUR-SEN PASTA KESTİ
Basın mensuplarının da katıldığı Demokrasi Nöbeti’neil protokol üyeleri ile sayıda vatandaş katıldı. Memur-Sen İl Temsilciliği’nin 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler için pasta kestiği etkinlik sırasında kürsüden basın dernek temsilcileri de konuşma yaptı.
DEMOKRASİ NÖBETİ’NDE HABER NÖBETİ
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkan Vekili Ahmet Akosmanoğlu, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının Darbe Girişimi’ne karşı önemli bir sınav verdiğini söyledi. Gazetecilerin, 15 Temmuz’dan bu yana gece gündüz demeden Demokrasi Nöbeti’ne haber nöbeti ile destek verdiğini hatırlatan Akosmanoğlu, “Canımızla, kanımızla ve kalemimizle darbeye karşı olduk, olacağız” dedi.
BİR KENETLENME BİTMESİN
Kanal 3 Genel Yayın Yönetmeni Saadettin Ulusoy’un da bir konuşma yaptığı etkinlikte Medya Konseyi İl Temsilcisi Mustafa Dağhan “15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında gelişmelerin kamuoyuna duyurulmasında, halkımızın haber alma özgürlüğünün sağlanmasında ve kamuoyu oluşturulmasında Afyonkarahisar gazetecileri olarak, ülke genelinde olduğu gibi etkin bir rol üstlendiğimizi düşünüyorum. Aslında biz bugün gazeteciler olarak çifte bayram yaşıyoruz. Hem bugün burada Demokrasi Bayramı var, hem de sansürün kaldırıldığı Basın Bayramı. Bu coşku, bu birliktelik, bu kenetlenme hiç bitmesin inşallah” diye konuştu.
YAŞASIN TÜRKİYE
 CUMHURİYETİ
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ise “Bu tür ayak oyunlarına Türkiye Cumhuriyeti gelmez. Üç beş çapulcuya memleketi asla teslim etmez.
Olayın tek üzücü tarafı, sözde kendilerini Türk Silahlı Kuvvetlerinde, vatan savunmasına ve Ülke savunmasına adayan sözde, Uzman çavuş, Astsubay, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı,Yarbay, Albay, General ve Amiral rütbesi verilmiş, ama zerre kadar vatan savunması ile alakaları olmayan bu İnsanlar bizim masum çocuklarımızı kullanarak, darbe girişiminde bulunmuştur. Yaşasın demokrasi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme