Caner Cindoruk Hangi Bölüm Mezunu?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Caner Cindoruk hangi bölüm mezunu? Caner Cindoruk'un babası Kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Detayları haberimizde…

1980 yılında doğan Caner Cindoruk Kimdir? Ünü oyuncu eğitimini nasıl tamamladı. Caner Cindoruk hangi bölüm mezunu? Detayları haberimizde…

CANER CİNDORUK KİMDİR?

1980 yılında Adana’da doğan Caner Cindoruk, Annesi Müşerref hanım babası ise Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı olan Zafer Doruk’tur. Cindoruk, Baba tarafından Kürt anne tarafından ise Yörük kökenli olduğu bilinmektedir. Ünlü oyuncunun iki erkek kardeşi de oyuncudur.  Caner Cindoruk’un amcası olan Erdal Cindoruk’ta tiyatro oyunculuğu yapmaktadır.  Ünlü oyuncu olan Cindoruk’un çocukluk yılları ise kulislerde geçmiştir. Eğitim dönemini boyunca sahnelenen tüm oyunlarda rol aldı. İlk oyunculuk rolünü ise ‘’Yusuf’’ karakteri ile canlandırdı. Cindoruk, Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu beraberinde ilk tiyatro oyununa adım attı.  Cindoruk, Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro’larında tam olarak 10 yıl oyunculuk yaptı.

CİNDORUK’UN BABASI ÖYKÜ YAZARIDIR

Caner Cindoruk’un annesi Müşerref hanım, babası öykü yazarı Zafer Doruk’tur. Baba Cindoruk, Orhan Kemal Öykü Ödülünü iki kez almış bir yazardır. Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki kardeşi de oyuncu olan Caner Cindoruk’un amcası Erdal Cindoruk’ta tiyatro oyuncusudur.

CANER CİNDORUK HANGİ BÖLÜM MEZUNU?

Caner Cindoruk, tiyatro eğiliminin peşinden gitti. Ünlü oyuncu memleketi Adana’da Çukurova Üniversitesi’nde işletme eğitimi alarak mezun oldu.

Bakmadan Geçme