Canatan'a fahri hemşehri beratı verildi

Bolvadin uzun yıllar Kaymakamlık yaparak önemli hizmetlerde bulunan Bolvadin eski Kaymakamlarından Osman Nuri Canatan Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ı makamında ziyaret etti. Eşi ile birlikte Bolvadin'e gelen Canatan'a, Başkan Kayacan tarafından 'Fahri Hemşehrilik Beratı' verildi.Halen Bergama Kaymakamlığı görevinde bulunan Osman Nuri Canatan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kayacan bundan sonraki görevlerinde de başarılar diledi.'Bolvadin'i ve Bolvadin [&hellip]

Bolvadin uzun yıllar Kaymakamlık yaparak önemli hizmetlerde bulunan Bolvadin eski Kaymakamlarından Osman Nuri Canatan Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı makamında ziyaret etti. Eşi ile birlikte Bolvadin’e gelen Canatan’a, Başkan Kayacan tarafından ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verildi.
Halen Bergama Kaymakamlığı görevinde bulunan Osman Nuri Canatan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kayacan bundan sonraki görevlerinde de başarılar diledi.
“Bolvadin’i ve Bolvadin insanını hiçbir zaman unutmadığını” söyleyen Canatan ise kendisine verilen Berat’tan dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme