Canan Hoşgör Kimdir ve Aslen Nereli?

Oyuncu Canan Hoşgör'ün kim olduğu ve nereli olduğu merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Canan Hoşgör kimdir? Nerelidir? Detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın eski eşi ve Survıvor yarışmacısı Zeynep Alkan’ın annesi Canan Hoşgör’ün hayatı ve kariyeri merak edilerek araştırılıyor. Oyuncu Canan Hoşgör hakkında merak etiklerinizi sizler için araştırdık.

CANAN HOŞGÖR KİMDİR VE ASLEN NERELİ?

Oyuncu Canan Hoşgör, 8 Mart 1971 tarihinde Balıkesir’in Bandırma’da ilçesinde doğmuştur. Canan Hoşgör (d. 8 Mart 1971, Balıkesir), Türk oyuncu. Yıldız Teknik Üniversitesi Restorasyon bölümü mezunu olan Hoşgör, Bir dönem İstanbul Sarıyer, Zekeriyaköy’de mezun olduğu bölüm üzerine restoran işletmeciliği yapmıştır.

Ünlü oyuncu  Hamdi Alkan ile 1989 yılında evlenen Hoşgör, 1999 yılında boşanmıştır. Ardından 2006 yılında tekrar evlendiği Hamdi Alkan ile ikinci kez 2012 yılında evliliğini sonlandırmıştır. Bu evliliğinden Zeynep ve Ayşe isimlerinde iki kızı vardır.

Geçmişten günümüze, Umut Hep Vardı, Tersine Dünya, Bize Nasıl Kıydınız, Mutlugiller, Şellale, Asmalı Konak, Reyting Hamdi, Asmalı Konak, En İyi Arkadaşım gibi bir projede rol alan Canan Hoşgör, bir süredir herhangi bir projede yer almamaktadır.

CANAN HOŞGÖR’ÜN YER ALDIĞI PROJELER

 

Diziler

Mutlugiller

Reyting Hamdi   Canan

Bir İstanbul Masalı

Asmalı Konak

En İyi Arkadaşım

Afacanlar Kampı

Yumurcaklar Kampı

Kaybolan Yıllar

Arka Sıradakiler

Komedi Türk

Filmler

Umut Hep Vardı

Tersine Dünya

Şellale

Asmalı Konak

Bize Nasıl Kıydınız

Dersimiz Atatürk

Bakmadan Geçme