• Haberler
  • Gündem
  • Çanakkale ruhu Afrin'de görülüyor – Kocatepe Gazetesi

Çanakkale ruhu Afrin'de görülüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak Bölge Sorumlusu Süleyman Kahraman’ın da konuk olduğu toplantıda, yapılan değerlendirmeler sonrası, İl Başkanı Ali Türkaslan açıklama yaptı.Vakfın İl Başkanı Ali Türkaslan şöyle konuştu: 'Çanakkale Zaferi vatan, hürriyet ve inancı mevzu olduğunda milletin neleri yapabileceğinin tüm dünyaya göstergesidir. Türkü-Kürdü, Lazı-Çerkezi, Alevisi-Sünnisi tek hedef uğruna aynı cephede, düşmana karşı bizi biz yapan, kardeşlik [&hellip]

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak Bölge Sorumlusu Süleyman Kahraman’ın da konuk olduğu toplantıda, yapılan değerlendirmeler sonrası, İl Başkanı Ali Türkaslan açıklama yaptı.
Vakfın İl Başkanı Ali Türkaslan şöyle konuştu: “Çanakkale Zaferi vatan, hürriyet ve inancı mevzu olduğunda milletin neleri yapabileceğinin tüm dünyaya göstergesidir. Türkü-Kürdü, Lazı-Çerkezi, Alevisi-Sünnisi tek hedef uğruna aynı cephede, düşmana karşı bizi biz yapan, kardeşlik ve vatan aşkı ile birleştiren Çanakkale ruhunu, günümüzde birçok kahramanlıklarına şahit olduğumuz Mehmetçiğimizin Zeytindalı Harekâtında da bizzat müşahede etmekteyiz. Yüce Mevlamızdan niyazımız; Afrin’de mücadele veren Mehmetçiğimize muzafferlik, üzerinde rahatça yaşadığımız vatanımızı kanlarıyla sulayan tüm şühedamızı cennetinde daim misafir etmesidir” dedi.

Bakmadan Geçme