Çanakçı yarın Afyon’da

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, eski Hazine Müsteşarı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı'nın Afyonkarahisar'a geleceğini söyledi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık partisinin Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı. Toplantı hakkında yazılı açıklamada bulunan Daylık, '81 İlin başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda Genel Başkan Ali Babacan'ın açılış [&hellip]

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, eski Hazine Müsteşarı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı’nın Afyonkarahisar’a geleceğini söyledi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık partisinin Ankara’da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı.
Toplantı hakkında yazılı açıklamada bulunan Daylık, “81 İlin başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda Genel Başkan Ali Babacan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, DEVA Partisi’nin iktidara gelmesi ile hayata geçirmeyi planladığı eylem planlarından ilk 90 gün ve 360 günde yapılması planlanan ‘Dijital Dönüşüm’ eylem planı Genel Başkan Yardımcı Burak Dalgın tarafından anlatıldı.” dedi.
Daylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Burak Dalgın ‘Yarına Atılım Eylem Planı’ için “Fikir ve üretim üssü olan Türkiye hayal ediyoruz.” diyerek başladığı sunumunda yarınlar için atılacak adımlar salonda büyük heyecanla takip edildi. Güçlendirilmiş parlamenter sistem üzerine soru ve cevaplar bölümünde DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu tarafından Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Son konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı tarafından, ekonomik gelişmeler üzerine bilgiler aktarıldı.”
Daylık, eski Hazine Müsteşarı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı’nın Cuma günü Afyonkarahisar’da olacağını sözlerine ekledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme