Can Bonomo Ailesi Nereli?

Can Bonomo ailesi nereli? Sorusu internette en çok araştırılanlar arsında yer aldı.Peki, Can Bonomo ailesi nereli? Gelin birlikte öğrenelim….

Ünlü oyuncu ve şarkı Can Bonomo’nun kim olduğunu kariyerini ve özel hayatını ve en çok araştırılanlar arasında yer alan Can Bonomo ailesi nereli? Sorusunu sizler için araştırdık…

CAN BONOMO KİMDİR?

1987 yılında İzmir’de doğan Can Bonomo Sefarad Yahudisi bir aileden gelmekte olup Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve oyuncudur. Bonomo müziğe ilk adımı 8 yaşında iken gitar çalmaya başlayarak adım atıp lise ve ortaokul dönemlerine kadar devam ettirmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünde okuyarak tamamlamış ve daha sonra Ses prodüksiyonu stajı yaparken Radyo Klas ve Number 1 FM’e radyoculuk başvurusu kabul edilmiş ve Bonomo  daha sonra ‘’Show’’ isimli programda çalışmış ve daha sonra Radio N101’e geçiş yapmıştır. Can bonomo’ya gelen teklif üzerine Rock’n Dark Express isimli programda sunuculuk yapmış ve üniversite eğitiminde verilen ödevi ile yapmış olduğu kısa bir filmi sosyal medya hesabından paylaşarak tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Seray Sever, Can Bonomo’nun paylaşımından sonra Bononmo’yu bulmuş ve görüşmek istemiştir. Seray Sever, Can Bonomo’ya başrol olamyı sunmuş ve Bonomo kabul edip +18 isimli dizide oynamıştır. Ünlü oyuncu Can Bonomo kendisi gibi oyuncu olan Öykü Karayel ile 2018 yılında nikah masasına oturmuş ve çiftin 2021 yılında bir çocukları doğmuştur.

CAN BONOMO AİLESİ NERELİ?

Can Bonomo Sefarad Yahudisi bir aileden gelmektedir.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

2011 +18

2014 Yalan Dünya

2015 Güldür Güldür

2016 Aile İşi

2018 Popstar

2019 Jet Sosyete[

2020 Uzak Ara Eğlence

2022İbrahim Selim ile Bu Gece

Bakmadan Geçme