Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

CAN AZERBAYCAN

Tüm Türk Dünyası’nın gözü Can Azerbaycan’da…
Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin her şeyiyle destek verdiği kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın işgal altındaki Dağlık Karabağ’da işgal altındaki topraklarını geri alma mücadelesi devam ediyor. Türk Milleti olarak hepimizin gönlü “Bir Millet, iki devlet” anlayışıyla Can Azerbaycan’ın yanındadır.
Hepimizin canıyla, kanıyla kabul ettiği şekilde Ermenistan BM’nin de ilan ettiği üzere işgal ettiği Azerbaycan topraklarından derhal çıkmalıdır. Ermenistan saldırgan tutumuna son vermelidir.
Ermenistan’ın işgalci ve saldırgan siyasetini görmezlikten gelip mevcut durumun sürmesi gerektiğini savunmak hem BM kararlarının çiğnenmesi hem de kalıcı barışın sabote edilmesi anlamına gelmektedir. Kalıcı barışın ön koşulu Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarından çıkartılmasını sağlamaktır. Başka türlüsü işgali ve saldırganlığı ödüllendirmek anlamına gelir ki bu durum asla kabul edilemez.
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin haklı davasında Azerbaycanlı Türk kardeşlerinin yanında olması her türlü takdirin üstündedir. Devletimizin Azerbaycan’ın her anlamda arkasında duran caydırıcı politikasını “MAALESEF” diyerek ve “İddialara göre Türkiye Azerbaycan’a silah ve savaşmak üzere cihatçı milisler gönderiyor!” söylemiyle algı operasyonuna tabi tutanları bu millet asla affetmeyecektir.
Ermenistan’ın işgalci ve saldırgan tutumunu kınayan TBMM bildirisine imza koymaktan kaçınan PKK terör örgütünün siyasi partisi HDP’nin bu ihanetçi tavrı da Türk milleti tarafından affedilmeyecektir. HDP’li Garo Paylan’ın Azerbaycan ve Türkiye’yi suçlayan ve Ermenistan’a açıkça arka çıkan sözleri asla kabul edilemez. Umuyoruz ki bu hayasız sözlerle ilgili de gereken yapılacaktır.
Bütün dünya bilmelidir ki Türk milleti sonuna kadar Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındadır. Bedeli ne olursa olsun… Ermenistan işgal ettiği topraklardan çekilmediği sürece devletimizin atacağı her adımın koşulsuz arkasında olacağımızın bilinmesini isteriz.
Azerbaycan yüreğimizin öteki yarısıdır. Canımızdır, kanımızdır, yüreğimizdir, ruhumuzdur. Vatan anlayışımızın o coğrafyada ete-kemiğe bürünmüş halidir.
Yalnız değilsin Azerbaycan! Arkanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Yüce Türk Milleti var!

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER