Can Atalay Babası Kimdir?

Can Atalay babası kimdir?Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Can Atalay babası kimdir? Detayları haberimizde…

Gezi davası yüzünden 18 yıl hapis cezasına çarptırılan Avukat Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay vermiş olduğu adalet nöbeti mücadelesinde tüm merakları üzerine çekmiştir. Peki, Can Atalay’ın babası kimdir?
Can Atalay babası kimdir?
Mustafa Atalay Gezi davasında 18 yıl hapis cezası alan avukat ve Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili olan Can Atalay’ın babasıdır. Oğlu Can Atalay için adalet nöbeti tutan Mustafa Atalay adalet bakanlığına seslendi. Mazbatasını alan Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili olan Can Atalay için yürüyüş gerçekleştirildi. Gezi davasında hapis cezası alan Can Atalay’ın ailesi de yürüyüşe katıldı. Mustafa Atalay yargı kararını yorumlarken, “verdikleri kararın ardından aynaya bakabilecekler mi?” diyen Atalay, “Sonraki zamanlarda çocukları bu konudan bahsettiğinde yüzleri kızarmayacak mı?” dedi. Avukat Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay tüm demokratları gezi yürüyüşüne davet etti. Hukuk mücadelesinde pes etmeyen Atalay ailesi Can Atalay’ın avukat olduğu davada sanık haline getirildiğini söylüyor.

Haber

Bakmadan Geçme