• Haberler
  • Genel
  • Caminin önemini öğrendiler – Kocatepe Gazetesi

Caminin önemini öğrendiler – Kocatepe Gazetesi

1-7 Ekim Din Görevlileri ve Camiler Haftası dolayısıyla dün Kazım Özer İlköğretim Okulu öğrencilerine Gedik Ahmet Paşa Cami'sinde Afyon Müftülüğü Din Görevlisi Mehmet Karatekin tarafından seminer verildi. Sınıf Öğretmeni Özcan Çalışkan nezaretinde 18 öğrenci, Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından Gedik Ahmet Paşa Cami'sine davet edildi.Önce öğrencilere cami ve çocuk adlı kısa tanıtım filmi izlettirildi. Din Görevlisi Karatekin, [&hellip]

Caminin önemini öğrendiler

1-7 Ekim Din Görevlileri ve Camiler Haftası dolayısıyla dün Kazım Özer İlköğretim Okulu öğrencilerine Gedik Ahmet Paşa Cami’sinde Afyon Müftülüğü Din Görevlisi Mehmet Karatekin tarafından seminer verildi. Sınıf Öğretmeni Özcan Çalışkan nezaretinde 18 öğrenci, Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından Gedik Ahmet Paşa Cami’sine davet edildi.
Önce öğrencilere cami ve çocuk adlı kısa tanıtım filmi izlettirildi. Din Görevlisi Karatekin, öğrencilere caminin Türk toplumundaki önemini ve Gedik Ahmet Paşa Cami’sinin mimari yapısı hakkında bilgi verdikten sonra görevliler tarafından öğrencilere lokum ve gül suyu ikram edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme