• Haberler
  • Genel
  • Camilerde bahar temizliği – Kocatepe Gazetesi

Camilerde bahar temizliği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve gelmesiyle başlatılan camilerin temizliği bu yılda devam ediyor Gelenek haline geldiYaklaşan üç aylar ve Ramazan Ayı dolayısıyla şehrimiz Yenice Mahallesi’nde yer alan Selimiye Camii’nden başlatılan çalışmalar kapsamında il merkezinde bulunan tüm camiiler aradan geçen sürenin ardından yeniden temiz-lenecek. Camii halıları kuru köpük sistemi ve üstün vakum gücüyle [&hellip]

Camilerde bahar temizliği

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve gelmesiyle başlatılan camilerin temizliği bu yılda devam ediyor

Gelenek haline geldi
Yaklaşan üç aylar ve Ramazan Ayı dolayısıyla şehrimiz Yenice Mahallesi’nde yer alan Selimiye Camii’nden başlatılan çalışmalar kapsamında il merkezinde bulunan tüm camiiler aradan geçen sürenin ardından yeniden temiz-lenecek. Camii halıları kuru köpük sistemi ve üstün vakum gücüyle temizleniyor.
113 Camii temizlenecek
Çalışmalarla ilgili bir açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana, camii temizlik çalışmalarının Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve gelmesiyle birlikte başladığını hatırlatarak ibadethanelerimizin te-mizliğine büyük önem verdiklerini dile getirdi.
Ramazan ayına kadar il merkezinde yer alan 113 caminin tamamında yapılacak bu çalışmaları memnuniyetle karşılayan camii cemaati Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a şükranlarını sundu.

Bakmadan Geçme