Çamdere, KADİGER üyeliğine kabul edildi

ATSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Şule Çamdere KADİGER asil üyeliğini kabul edildi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğini yürüten Şule Çamdere Ağustos ayında yapılan toplantı ile Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) asil üyeliğine kabul edilerek KAGİDER üyelik sertifikasını aldı.“AFYONKARAHİSAR’I TEMSİL EDECEĞİZ”KADİRGER’in temel amacının Türkiye’de kadın girişimciliği ve liderliğini [&hellip]

Çamdere, KADİGER üyeliğine kabul edildi

ATSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Şule Çamdere KADİGER asil üyeliğini kabul edildi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğini yürüten Şule Çamdere Ağustos ayında yapılan toplantı ile Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) asil üyeliğine kabul edilerek KAGİDER üyelik sertifikasını aldı.
“AFYONKARAHİSAR’I
TEMSİL EDECEĞİZ”
KADİRGER’in temel amacının Türkiye’de kadın girişimciliği ve liderliğini geliştirmek olduğunu ve bu kapsamında çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şule Çamdere, “KAGİDER’e kabul edilen Çamdere Dünyada ve Türkiye’de kadınlarımızı daha iyi temsil edilmesini sağlamak için kadın girişimcilerin daha aktif olarak iş hayatında yer alabilmesi için her türlü sosyal sorumluluk projelerinde Afyonkarahisar’ temsil edeceğiz.” dedi.
“TEMEL AMAÇ KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ GELİŞTİRMEK”
Uluslararası bir çok toplantı, seminer ve fuara katıldığını ifade eden Çamdere, “KAGİDER Türkiye’de kadın girişimciliği ve liderliğini geliştirmek temel amacı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede KAGİDER İstanbul’da ve Anadolu’nun farklı illerindeki kadın girişimcilere iş kurma ve geliştirme süreçlerinde kapsamlı eğitimler sağlamanın yanı sıra, kadın girişimci adaylarına inkübasyon, danışmanlık ve mentörlük desteği sunar. KAGİDER üyeleri, düşünen, üreten sorgulayan profesyonel kadınlar, akademisyeneler, kadın sivil toplum örgütleri ve altyapısından yararlanmak isteyen kişi ve kuruluşlara açık bir gelişme ve sosyalleşme mekânı olarak da hizmet vermektedir.” ifadelerini kullandı.
KAGİDER’in, Eylül 2002’de 37 kadın girişimci tarafından ülke çapında faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütü olarak İstanbul’da kurulduğunu hatırlatan Çamdere, KAGiDER’in farklı sektörlerde aktif olarak çalışan ve değer üreten 305 kadın girişimci üyesi ile büyümeye ve güçlenmeye devam etmektiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme