• Haberler
  • Genel
  • "Çalışmaların hem destekçisi, hem takipçisiyim"

"Çalışmaların hem destekçisi, hem takipçisiyim"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentin gelişmesi için yapılan çalışmaları desteklediklerini ve takip ettiklerini söyledi İl Özel İdaresi mülkiyetinde olan ve 29 yıllığına kiralanan Ömer Termal'de iftar yemeğine katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu, İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Yaman'dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun katıldığı İftar programına AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentin gelişmesi için yapılan çalışmaları desteklediklerini ve takip ettiklerini söyledi

İl Özel İdaresi mülkiyetinde olan ve 29 yıllığına kiralanan Ömer Termal’de iftar yemeğine katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu, İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Yaman’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun katıldığı İftar programına AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Vekili Recep Oyur ve İl Müdürleri ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler de iştirak etti.
“DEĞER VERDİĞİMİZ
TESİSLERDEN BİRİSİ”
Tedavi merkezleri ve yüzme havuzları hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, “Ömer Termal bizim değer verdiğimiz termal tesislerimizden birisidir. Mevcut otellerimizin kendisini yenilemesi ve yeni yeni otellerin yapılması ilimiz açısından büyük bir kazanım olacaktır. Afyonkarahisar gelişimi için yapılan her türlü çalışmayı yerinde ve önemli buluyorum. Bizler de bu çalışmaların hem destekçisi hem de takipçisiyiz. Afyonkarahisar’ın gelişiminde elimizden geleni yapmaya hazırız. Afyonkarahisar Valiliği olarak Ömer Termal için yapılması gereken ne varsa her türlü destekte bulunacağız” diye konuştu.
“BÖLGEMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”
İftar yemeğinin ardından Vali Balkanlıoğlu ve protokol üyelerine Ömer Termal Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Selahattin Yaman “Ömer Termal Afyonkarahisar’ın en güzel bölgelerinden birisi, burada çıkan termal su birçok açıdan faydalı. Ben ve Ömer Termal yönetim kurulu üyeleri olarak bu bölgeyi elimizden geldiği kadar çok daha güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Ve bunu da en güzel şekilde yaptığımıza inanıyorum. Ömer Termal’in gelişimi ve daha güzel bir hal almasını başta Sayın Valimizin ve diğer protokol üyelerinin vereceği destek ile sağlayacağımıza inanıyorum. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme