Çalışkan, yerel basını takip ediyor

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Gazeteniz Kocatepe'ye nezaket ziyaretinde bulundu Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Çalışkan, Afyonkarahisar'daki yerel basın kuruluşlarını takip ettiğini, yerel basının daha güzel haberlere imza atması için gayret göstereceklerini aktardı. 34 yıl gazetecilik yaptığını söyleyen Çalışkan, tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağını [&hellip]

Çalışkan, yerel basını takip ediyor

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Gazeteniz Kocatepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Çalışkan, Afyonkarahisar’daki yerel basın kuruluşlarını takip ettiğini, yerel basının daha güzel haberlere imza atması için gayret göstereceklerini aktardı. 34 yıl gazetecilik yaptığını söyleyen Çalışkan, tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ise Basın İlan Kurumu’nun önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme