Çalışkan, Şan'la bir araya geldi

Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Çalışkan ziyaretinde, Tuğgeneral Özdemir Şan'a  BİK Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı prestij kitaplarından 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' ile '15 Temmuz Manşetleri' kitabını ve üç ayda bir yayınlanan 'Basın Hayatı' dergisini takdim etti.Ziyarette konuşan BİK Müdürü Selami Çalışkan, şahsı ve kurum olarak daima Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduklarını vurguladı. [&hellip]

Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Çalışkan ziyaretinde, Tuğgeneral Özdemir Şan’a  BİK Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı prestij kitaplarından “Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale” ile “15 Temmuz Manşetleri” kitabını ve üç ayda bir yayınlanan “Basın Hayatı” dergisini takdim etti.
Ziyarette konuşan BİK Müdürü Selami Çalışkan, şahsı ve kurum olarak daima Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduklarını vurguladı. Çalışkan, “Bu vatan ve bu millet için seve seve canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerine ve şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerine baş sağlığı, yaralı gazilerimize acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum” dedi. TSK’nın vatana ve millete hizmet edenlere kapılarının her zaman açık olduğunu bildiren Tuğgeneral Özdemir Şan ülkeye, vatana sahip çıkılması gerektiğini, başka Türkiye’nin olmadığını belirterek, güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaret tamamlandı.

Bakmadan Geçme