• Haberler
  • Genel
  • Çalışkan insan, kazanır, kazandırır – Kocatepe Gazetesi

Çalışkan insan, kazanır, kazandırır – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun 1996-2000 yılları arasında Kaymakamlık yaptığı Balıkesir-Sındırgı İlçesinde 1998 yılında açılışını yaptığı, Utelka Mumcu Kaolen Maden Ocağı'nın sahibi Mustafa Karanfil, Vali Balkanlıoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu Öğretmen olarak gittiği Almanya'da ticaret hayatına atılan daha sonra memleketi Sındırgı'da madencilik yapmaya başlayan işadamı Mustafa Karanfil'i yıllar sonra görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, [&hellip]

Çalışkan insan, kazanır, kazandırır

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun 1996-2000 yılları arasında Kaymakamlık yaptığı Balıkesir-Sındırgı İlçesinde 1998 yılında açılışını yaptığı, Utelka Mumcu Kaolen Maden Ocağı’nın sahibi Mustafa Karanfil, Vali Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu

Öğretmen olarak gittiği Almanya’da ticaret hayatına atılan daha sonra memleketi Sındırgı’da madencilik yapmaya başlayan işadamı Mustafa Karanfil’i yıllar sonra görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Mustafa Karanfil’in yapmış olduğu çalışmalar ve maden ocağı hakkında bilgiler aldı.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu; “İşini dürüst yapan, çalışkan olan insan her zaman kazanır. Kendisi kazanmakla kalmaz, ülkesini de kazandırır. Ülkemiz sizin gibi değerli ve girişimci işadamlarımızla kalkınacaktır. Ziyaretiniz beni eskilere götürdü, anılarım canlandı. Afyonkarahisar’lı İş adamlarımızda çalışkan, dürüst ve girişimcidirler. Umarım Afyonkarahisarlı ve Sındırgılı işadamlarımız arasında bir köprü olursunuz ve yeni başarılı çalışmalara birlikte imza atarsınız. Size iş hayıtınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Kendilerini kabulünden ve sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden İş adamı Mustafa Karanfil, beyaz çimento, seramik, porselen, fayans, vitrifiye, kağıt boya, plastik sanayi, tarım ilaçları, gübre ve granit gibi sektörlerinin de hammaddeleri olarak kullanılan kaolen madeni hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar Çimento Fabrikasıyla da bir iş görüşmesi yaptığını belirten İş adamı Mustafa Karanfil, “Afyonkarahisar’lı işadamlarımızı yatırımları ve birlikte iş yapmak üzere Sındırgı ilçemize bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme