'Çalışıyoruz, başaracağız'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, teşkilat olarak çalıştıkça vatandaşların ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Görgöz, 'Ölü toprağını üzerimizden attık. Çalıştıkça sonuç alıyoruz. Vatandaşlarımız sesini artık daha çok yükseltiyor' dedi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP'nin Afyonkarahisar'daki teşkilatlarının iyi bir çalışma programıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Çalışan kişi ya da kurumların mutlaka başarılı olduğunu söyleyen [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, teşkilat olarak çalıştıkça vatandaşların ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Görgöz, “Ölü toprağını üzerimizden attık. Çalıştıkça sonuç alıyoruz. Vatandaşlarımız sesini artık daha çok yükseltiyor” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’nin Afyonkarahisar’daki teşkilatlarının iyi bir çalışma programıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Çalışan kişi ya da kurumların mutlaka başarılı olduğunu söyleyen Görgöz, “Halkın uyandığını ve gerçekten sesini yükselttiğini görüyoruz. Gittiğimiz her yerde artık ‘Ülkemize sahip çıkıyoruz. CHP’nin değerini daha çok anlıyoruz’ diyenlerin çoğunlukta olduğunu hissediyoruz. İnsanlar, CHP’ye güveniyor” dedi.
“ÖLÜ TOPRAĞINI
ÜZERİMİZDEN ATTIK”
Teşkilat olarak çok çalıştıklarını belirten Görgöz “Biz bu güveni oluşturmak için çok çalıştık. Ölü toprağını üzerimizden attık. İrade ortaya koyduk, bunun sonucunu alıyoruz. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söylüyoruz. Türkiye, bizim penceremizden baktığımızda gerçekten kötü bir durumdaysa, ülkemizi güzel yarınlara taşımak için daha çok çalışmalı, hedeflerimizi daha çok anlatmalıyız” diye konuştu.
“PARTİMİZE YOĞUN İLGİ VAR”
2014 yılının CHP için güzel geçeceği sözünü verdiklerini hatırlatan Görgöz, “Yeni yıla girerken 2014, CHP’nin yılı olacak demiştik. İlçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi geziyoruz. CHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ahmet Toptaş’ın katıldığı ziyaretle İhsaniye ilçemizde büyük bir atılım yaptık. Çay’da, Şuhut’ta İzmir Milletvekilimiz Mustafa Balbay’a vatandaşların nasıl sevgiyle yaklaştığını gördük. Afyon merkezde Genel Başkan Yardımcımız Haluk Koç’un ve yine İzmir Milletvekilimiz Mustafa Balbay’a gösterilen ilgiye şahit olduk” ifadelerini kullandı.
KESKİN VE GÜNAYDIN GELİYOR
2014 yerel seçimlerine kadar yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Yarın CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek. Salı günü de CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek. Biz bu seçimlerde başarılı olmak için büyük bir gayret gösteriyoruz” dedi.

Murat ARISOY

Bakmadan Geçme