• Haberler
  • Genel
  • 'Çalışanlarımızın çoğu Afyonlu' – Kocatepe Gazetesi

'Çalışanlarımızın çoğu Afyonlu' – Kocatepe Gazetesi

Organize Sanayi Bölgesi İş Bank yanında dün açılışı yapılan KRC Elektro Market hizmete başladı. 9. şube olarak Afyonkarahisar'a açılan KRC Elektro Market Genel Müdürü Hakan Kıraç, KRC Elektro Market'in 2004 yılında Türkiye'nin yerel elektro marketi olma amacıyla kurulduğunu belirtti. Kıraç, çalışanlarının çoğnun Afyonlu olduğunu söyledi. Türkiye çapında 9 şubelerinin olduğunu belirten KRC Elektro Market Genel [&hellip]

“Çalışanlarımızın çoğu Afyonlu”

Organize Sanayi Bölgesi İş Bank yanında dün açılışı yapılan KRC Elektro Market hizmete başladı.

9. şube olarak Afyonkarahisar‘a açılan KRC Elektro Market Genel Müdürü Hakan Kıraç, KRC Elektro Market’in 2004 yılında Türkiye’nin yerel elektro marketi olma amacıyla kurulduğunu belirtti. Kıraç, çalışanlarının çoğnun Afyonlu olduğunu söyledi.

Türkiye çapında 9 şubelerinin olduğunu belirten KRC Elektro Market Genel Müdür Hakan Kıraç, tümünde çalışanların genelinin Afyonlu veya Afyon kökenli olduğunu dile getirdi. Kıraç “KRC Elektro Market’in 9. şubesi Afyonkarahisar’da kuruldu. Türkiyenin buna ihtiyacı var ve bizim gibi şirketlere de ihtiyacı var. Afyonkarahisar’ın gelişen bir sanayisi var her geçen gün büyümeye devam ediyor. Afyonkarahisar’ın güzel bir pazarı var. Bu pazarda ilk olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. İnşallah elimizden geldiğince katkılarımızı sağlamaya çalışacağız. Kalite mallarla, uygun fiyatlarla sizlere destek olmaya ve yanınızda yer alamaya çalışacağız. Şirketimizin merkezi Eskişehir olsa da çalışanlarımızın büyük çoğunluğu Afyonlu’dur, tüm şubelerimizde bu durum böyle. Afyon’un yabancısı değiliz” dedi.
Amaçlarının günlük kâr edip çıkmak olmadığını ve Afyonkarahisar’da ilelebet çalışmak olduğunu dile getiren Kıraç, “Açtığımız şubelerimizin çoğunda tümünde ülkemizin ilerilere gitmesini sağlayacak bir ruhla ve sistemle yapıyoruz. Biz Türkiye’de ilkiz ama global bir dünyada yaşıyoruz. Bu tarz olaylar yurt dışında çok fazla, Ortadoğu’da olsun, Amerika’da olsun büyük firmalar var ve market zincirleri mevcut. Kurumsal şirketin işlemleri daha düzenli olu-yor, daha tertipli oluyor. Bizde inşallah bunları ülkemiz adına yapmaya çalışcağız” diye konuştu.
Kıraç ülke genelindeki mağazalarından da bahsederek “Eskişehir Merkez ve OSB, Bursa’da büyük bir şubemiz var, Balıkesir, Manisa, Kütahya, Bandırma, İnegöl ve son olarak bugün Afyonkarahisar’dayız. 10. şube olarak ise İzmir’de önümüzdeki ay sonuna kadar bir şube açılacak hazırlıklar tamamlanmak üzere. Önümüzdeki yıl sonuna kadar ise 2 şube daha açıp 12 şubeyi tamamlamak amacımız. Zaten biz de şirketi kurarken de hedef 12, 2012 dedik. 2012 sonuna kadar 12 şube hedefimiz vardı. Yine ülkemizin hedefleri doğrultusunda 2023 yılı sonuna kadar da 100 şubeye çıkacağız. Afyonlular’ın da desteği ile inşallah bunları gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca açılışa Belediye Yardımcısı Ziya Arı, KRC Elektro Market Genel Müdür Hakan Kıraç ve KRC Elektro Market Eskişehir Şube Müdürü Murat Karadeniz de katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme