• Haberler
  • Genel
  • Çalış görevinden istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Çalış görevinden istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Susuz Belediyespor Başkanı Mehmet Çalış, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada çok başarılarının olduğunu ifade eden Çalış, 'O iftiracıların iftiralarına da cevaplarım hazırdır' dedi Susuz Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Çalış, Başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çalış yaptığı açıklamada 2009 yılından bu yana yaptıklarını açıklarken emeği geçenlere teşekkür de etti.Takımı 2'nci Amatör Lig'den Süper Amatör Lige [&hellip]

Çalış görevinden istifa etti

Susuz Belediyespor Başkanı Mehmet Çalış, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada çok başarılarının olduğunu ifade eden Çalış, “O iftiracıların iftiralarına da cevaplarım hazırdır” dedi

Susuz Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Çalış, Başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çalış yaptığı açıklamada 2009 yılından bu yana yaptıklarını açıklarken emeği geçenlere teşekkür de etti.
Takımı 2’nci Amatör Lig’den Süper Amatör Lige yükselttiğini belirten Çalış, “Kulüp başkanlığını yaptığım Susuz Belediyespor Kulübü Başkanlığı’ndan kendi isteğimle istifa ediyorum. Son beş yılımızı, zamanımızı ayırarak fedakarca her iftirayı göğüsleyerek çalıştığım yönetici arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim. Zaman geldi sevindik, zaman geldi ağladık, bazıları hariç 5 yıl bizimle olan takım için çırpınan futbolcu arkadaşlarımın ayaklarına sağlık iyi ki onları tanıdık iyi ki bizleydiler. Hepsine teşekkür ederim. Beş yılda çalıştığım hocalara yine teşekkür ederim. Sahada bizimle olan emniyet mensubu, saha komiserleri, gözlemcileri, sağlıkçıları, hakemlerimize ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkililerine teşekkür ederim. Ayrıca her zaman bizle olan basın çalışanlarına da teşekkür ederim. Hepsi var olsunlar sağolsunlar. Bundan sonra da kendileriyle maçlarda beraber oluruz. Tabi ben taraftar olarak bulunacağım. Beş yılda 2’nci Amatör’den alıp Süper Lige getirdik. Bu bir başarıdır bunu biz yaptık topçularımla ama hep eleştirildik. Canları sağolsun. U-19’larda iki kez gurup şampiyonu olduk; U-13’lerde şampiyon olduk. Folklor de Afyon birincisi ve ikincisi olduk beş yılımız başarılarla dolu ama bazı mesnetsizler çıkıp konuştu. Ben bu görevi 1989’da takımı İbrahim Işıklak’la kurdum” ifadesini kullandı.
SUSUZ BELEDİYESPOR’UN HER ZAMAN TARAFTARIYIM
Bazıları gibi koltuğa yapışmayacağını belirten Çalış, “Son 2009 da yine İbrahim Işıklak’la geldim. Ben kimle geldiysem onla giderim. Bazıları gibi koltuğa yapışmam. Çok dedikodu da olacak; o iftiracıların iftiralarına da cevaplarım hazırdır. Biz Susuz’a başarılar getirdik inşallah gelecek kişilerde bunları görür takımımızı bizden daha ileriye taşırlar şu da bilinmeli ki Susuz Belediyespor’un her zaman taraftarıyım. Onlar başarırsa haz duyarım saygılarımla” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme