• Haberler
  • Genel
  • Çakmak'a 'geçmiş olsun' ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Çakmak'a 'geçmiş olsun' ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bir hastalık nedeniyle tedavi gören rekortmen İşadamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret etti Afyonkarahisar'ın vergi rekortmeni, hayırsever işadamlarından Mehmet Çakmak, yaklaşık 2 ay önce düşme sonucu femur başı kırığı nedeniyle bir süre hastanede kaldı. Tedavisi devam eden İşadamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak bir [&hellip]

Çakmak’a “geçmiş olsun” ziyareti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bir hastalık nedeniyle tedavi gören rekortmen İşadamı Mehmet Çakmak’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar’ın vergi rekortmeni, hayırsever işadamlarından Mehmet Çakmak, yaklaşık 2 ay önce düşme sonucu femur başı kırığı nedeniyle bir süre hastanede kaldı. Tedavisi devam eden İşadamı Mehmet Çakmak’ı ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak bir an önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, iki ay önce düşme sonucu meydana gelen femur başı kırığı sebebiyle hastaneye kaldırılan ve kalça protez uygulaması operasyonu geçiren ve tedavisine kendine ait otelde devam edilen işadamı Mehmet Çakmak’ı ziyaret etti.
Beraberinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile birlikte hayırsever işadamını evinde ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, tedavi süreci hakkında bilgi aldıktan sonra bir an önce eski sağlığına kavuşarak, aramıza katılma dileğinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Mehmet Çakmak da, “Beni yalnız bırakmayarak, manevi desteğini sürekli yanımda hissettiren Sayın Valimize ve Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme